Οι πιο Δημοφιλείς

Κατηγορίες

icon flo 1

ΓΙΟΡΤΗ - ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Πείτε “χρόνια πολλά” χαρίζοντας καλάθια και γλαστράκια με λουλούδια, φυτά εσωτερικού χώρου ή Forever roses.

icon flo 4

ΜΠΟΥΚΕΤΑ

Ο πιο “φρέσκος” τρόπος να πείτε “συγχαρητήρια” ή να δώσετε χαρά στη μητέρα και σε αγαπημένα πρόσωπα.

icon flo 2

ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Κλασικά κόκκινα τριαντάφυλλα, συνθέσεις σε σχήμα καρδιάς, κουτιά με λουλούδια και σοκολάτες ή λούτρινα.

icon flo 3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΤΑ

Ιδανικές επιλογές για επιχειρηματικά δώρα αλλά και για ιδιωτική επίσκεψη, διακόσμηση τραπεζιού κ.λ.π.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η οικογένεια Περιβολαράκη ασχολείται με το λουλούδι από τις αρχές του 1900. Το 1930, ο Παππούς Κ.Περιβολαράκης καλλιεργούσε Νάρκισσο, Ζαμπάκι, Χρυσάνθεμο και άλλα λουλούδια, τα οποία πουλούσε ως πλανόδιος σε λαϊκές. Ο υιός Γεώργιος συνέχισε τις καλλιέργειες, ώσπου το 1992 η γυναίκα του, Βηθλέεμ Κακασή, άνοιξε το ανθοπωλείο “Νάρκισσος”. Από τότε, παρέχουμε υπηρεσίες που διακρίνονται για την ποιότητα και τις καλές τιμές.

Peribolakis

ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

με ένα click!

Η προσφορά λουλουδιών παραμένει ο πιο διαχρονικός και όμορφος τρόπος να εκφράσετε τα θετικά σας συναισθήματα προς τους άλλους. Είτε πρόκειται για τον έρωτά σας και για αγαπημένα πρόσωπα, είτε για επαγγελματικούς συνεργάτες, με τα κατάλληλα λουλούδια κερδίζετε τις εντυπώσεις. Στο e-shop μας, θα ανακαλύψετε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες λουλουδιών!

slide1
slide2

Κάθε Μέρα

είναι μέρα για λουλούδια!

Δημιουργήσαμε το e-shop του Νάρκισσου θέλοντας να σας προσφέρουμε ποιοτικές και ευέλικτες υπηρεσίες αποστολής λουλουδιών. Μέσα από το e-shop μας, μπορείτε μεταξύ άλλων να στείλετε λουλούδια αυθημερόν, να φτιάξετε τη δική σας σύνθεση, να προσθέσετε σοκολάτες ή λούτρινα στο προϊόν που θα επιλέξετε, να επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά για συγκεκριμένες περιοχές.